Το μουσικό σύνολο του σχολείου μας συμμετείχε με επιτυχία στην 3η Διεθνή Συνάντηση Χορωδιών Πιερίας την Πέμπτη 2 Απριλίου 2026, με συνοδούς την κα Παπαδοπούλου, την κα Βε, την οποία ευχαριστούμε για την πολύτιμη μουσική υποστήριξη που προσέφερε στα παιδιά παίζοντας ακορντεόν, καθώς και για τη φροντίδα των κρατήσεων εστίασης για την εκδρομή μας, και τον Διευθυντή κ. Χατζημιχαήλ, τον οποίο ευχαριστούμε για το οπτικοακουστικό υλικό της εκδήλωσης. Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους υπεύθυνους και διοργανωτές της μουσικής αυτής εβδομάδας, για τη ζεστή υποδοχή στο πολιστιστικό κέντρο Εκάβη, και ιδιαιτέρως στην υπεύθυνη των χορωδιών κα Ροδή Κελεσίδου και στον ηχολήπτη της εκδήλωσης, για τη φροντίδα και τον χρόνο που αφιέρωσαν για την ηχητική μας προετοιμασία. Κατά τη συναυλία, ο όμιλος ορχήστρας και η χορωδία μας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ξεχωρίζοντας για τις λεπτές μελωδίες των οργάνων και τις γλυκές φωνές των χορωδών. Αποκορύφωμα της μουσικής βραδιάς ήταν το κοινό τραγούδι όλων των σχολείων,  “ας κρατήσουν οι χοροί”του Διονύση Σαββόπουλου, που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Τη δεύτερη ημέρα επισκεφθήκαμε το γραφικό Λιτόχωρο και το Αρχαιολογικό μουσείο του Δίου, όπου με τη διοργάνωση και συνοδεία της κας Ευγενίας Ακρίδα, τα παιδιά αλληλεπίδρασαν με έναν εξαιρετικό ξεναγό, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον κατά την ενημέρωσή τους για τα εκθέματα του μουσείου, ιδίως για την αρχαία ύδραυλι.

Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Γεώργιο Μακρή, για τη φιλοξενία και την αμέριστη υποστήριξη προς τους μικρούς μουσικούς.Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς για την έμπρακτη υποστήριξη της συμμετοχής μας στην αξιόλογη αυτή μουσική συνάντηση και ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες όμορφες μουσικές εμπειρίες για το μουσικό μας σύνολο.Οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση/εκδρομή στον σύνδεσμο: 
https://sway.cloud.microsoft/ykFp62FC5PVl2jPa?ref=Link&loc=play