Στον πανηγυρικό εσπερινό των Αγίων Πέτρου και Παύλου, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 και στον Ιερό Ναό του Αγίου Παύλου, ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης πατήρ Άνθιμος απένειμε στους  μαθητές μας το Τιμητικό Βραβείο της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, μαζί με Εικόνα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και ειδικό Τόμο εκ της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ευχαριστούμε τους Γονείς των μαθητών για την αγαστή πάντοτε συνεργασία τους και βεβαίως τους συγχαίρουμε για το επίπεδο των παιδιών τους, η όλη παρουσία των οποίων κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στον εσπερινό των Αγίων Πέτρου και Παύλου υπήρξε  υποδειγματική!

Υπενθυμίζουμε ότι οι μαθητές μας έλαβαν το 3ο  βραβείο Πανελλαδικώς, στην κατηγορία διήγημα Γυμνασίου με το διήγημά τους «Ο κυρ Γιάννης ο λουστραδόρος», ένα διήγημα εμπνευσμένο από τις διδαχές του Πατρο ? Κοσμά και βεβαίως από το μάθημα των θρησκευτικών τους.

Οι μαθητές μας συμμετείχαν και διακρίθηκαν  στον Πανελλήνιο διαγωνισμό
για τον φωτιστή του υποδούλου Γένους μας Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, με θέμα: «Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια που διάβηκε ο πατρο-Κοσμάς: Η ζωή, το έργο και το μαρτύριο του αγίου Κοσμά του Αιτωλού».

Μπορείτε να διαβάσετε το διήγημά μας: Ο ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΛΟΥΣΤΡΑΔΟΡΟΣ! (Από τα Αγγελάκια).