Χαιρετισμός Διευθυντή

misailidis_smallΑγαπητά μας παιδιά, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, επιθυμώ να σας ευχηθώ μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία!

Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα συνεχίσουμε όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, γονείς και  μαθητές/τριες, το δημιουργικό έργο στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο, μια σχολική μονάδα την οποία χαρακτηρίζει το υψηλό επιστημονικό αλλά και παιδαγωγικό υπόβαθρο των καθηγητών της, οι πλούσιες σε θεματολογία δραστηριότητές της , τα καινοτόμα προγράμματά της, η συμμετοχή της σε τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς μαθητικούς αγώνες με τις ανάλογες διακρίσεις . Και σ?  όλα αυτά τα παραπάνω θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφέραμε την ηθική συμβολή των γονέων και κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Αναλαμβάνοντας  την ευθύνη μαζί με τους εκπαιδευτικούς  σε ένα πρότυπο, ποιοτικό και υποδειγματικό σχολείο σάς διαβεβαιώνω ότι η προσπάθειά μας θα είναι η προαγωγή της παιδείας, η ευγενής άμιλλα και η διαρκής αφομοίωση γνώσεων από τους μαθητές και τις μαθήτριές μας, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εφόδια, ικανότητες και δεξιότητες που μαζί με τις αξίες της αγωγής, της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας θα «χτίσουν» μια κοινωνία καλύτερη από αυτή που θα τους παραδώσουμε.

Όλοι μαζί, εκπαιδευτικοί, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες και ο υπογράφων, μπορούμε να πετύχουμε πολλά για το καλό της παιδείας και εν γένει της κοινωνίας!

Με εκτίμηση,

ο  Διευθυντής

Γρηγόριος Μισαηλίδης

Τεχνολόγος Γεωπονίας