Οι μαθητές του Σχολείου μας συμμετείχαν επάξια στην μουσικοθεατρική παράσταση «Στον Αστερισμό του Μάνου Χατζιδάκι»,  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 και ώρα 7.30 μ.μ., στο Θέατρο «Θεοπίστη Οσλιανίτου» του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου Σχολείων “Αστερισμός των Μουσών», το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης και υπό την εποπτεία του Συμβούλου Εκπαίδευσης Μουσικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, κ. Αντωνίου Κωνσταντινίδη.

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας  που συμμετείχαν με τον Όμιλο «Μουσικό Σύνολο Ορχήστρας» και Χορωδία, με υπεύθυνη καθηγήτρια  την κα. Μαρία- Ελένη Παπαδοπούλου, η οποία προετοίμασε το μουσικό μέρος για το σχολείο μας,  συμπράττοντας με το 13ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, με υπεύθυνη  καθηγήτρια την κα. Χρύσα Σκαρλάτου. Συγχαίρουμε επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ομίλου Θεατρική Ομάδα του Σχολείου μας με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα. Σμαράγδα Φαρίδου, που παρουσίασαν δύο αποσπάσματα από την ταινία  “χτυποκάρδια στο θρανίο”. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο μουσικό έργο του Μ. Χατζιδάκι στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Συμμείχαν εννέα σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Ευγενείς χορηγοί της εκδήλωσης η Ιερά  Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, το Αρσάκειο Σχολείο  Θεσσαλονίκης και του Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: 

https://msth.gr/anakoinoseis/synaylia-toy-diktyoy-scholeion-asterismos-ton-moyson-sto-m-s-th-13-4-2024/ 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Tags: , ,