• Πανελλήνιος διαγωνισμός λημματογράφησης «Λεξικογράφοι σε δράση»

  • Διαγωνισμός Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και

  • Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής “Αριστοτέλης”

  • Οι μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας Φίλιππος Γιαμαλής, Ελένη Γιαρτζά, Δομνίκη Καμαδή και Διογένης Λαγομάτης –Λαζόπουλος, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς Αντριάνα Βε και Φίλιππο Βοϊδομάτη, συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό λημματογράφησης «Λεξικογράφοι σε δράση» για το λεξικό Φυσικής ΕΛεΦυΣ (Εικονογραφημένο Λεξικό Φυσικής για το Σχολείο) που διοργάνωσε το Εργαστήριο Γλωσσολογίας +ΜόρΦωΣη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης σε συνεργασία με το Εργαστήριο Εφαρµογών Πληροφορικής και Ροµποτικής στην Εκπαίδευση και την Κοινωνία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Οι μαθητές και οι μαθήτριές μας διακρίθηκαν ανάμεσα σε πολλά σχολεία σε όλη τη χώρα υποβάλλοντας δύο λήμματα στην ενότητα «Οικοσυστήματα-Κλιματική αλλαγή». Συμμετείχαν στο συνέδριο που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και βραβεύτηκαν μαζί με άλλους μαθητές και μαθήτριες για την επιτυχία τους αυτή. Συγχαρητήρια θερμά!!
  • Στον Διαγωνισμό της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών διακρίθηκαν οι μαθητές μας: Σταυρινίδης Γεώργιος – Ζώης του Α2΄ που  έλαβε το 2ο βραβείο,  Γιαμαλής Φίλιππος του Β1΄ που έλαβε το 2ο βραβείο, Πέιου Ιωάννα του Β2΄ που έλαβε το 3ο βραβείο και Τσακμάκη Μαγδαληνή του Γ2΄ που έλαβε το 3ο βραβείο. 
  • Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής “Αριστοτέλης” , έλαβαν το βραβείο ‘Εύφημος μνεία” οι παρακάτω μαθητές μας:  Σταυρινίδης Γεώργιος – Ζώης και Πασχαλίδης Νικολαος από το α2, Κακουλίδη Αγγελικη από το β1΄, Ευγενίδου Ειρήνη από το β2΄ και Χατζηπολυχρόνη Ελένη – Αποστολία από το Γ2΄.