Θερινό Ωράριο Λειτουργίας

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, κάθε Τετάρτη από τις 8:00 μέχρι και τις 14:30. Καλό καλοκαίρι! Περισσότερα »

Αποτελέσματα κλήρωσης για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη Γυμνασίου 2017-2018

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:00, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, η κλήρωση για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2017-2018. Δείτε παρακάτω τα Περισσότερα »

2ο Βραβείο για την Ιστοσελίδα μας στον 8ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων [2017]

Για 2η συνεχή χρονιά, η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας βραβεύεται για την συνολική της εμφάνιση και λειτουργικότητα! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, την Κυριακή Περισσότερα »

Η νέα μας ανανεωμένη Ιστοσελίδα !

Αγαπητοί συνάδερφοι, γονείς και μαθητές, σας καλωσορίζουμε στην νέα ιστοσελίδα του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Ο νέος μας ψηφιακός ιστότοπος σχεδιάστηκε από την αρχή με σύγχρονο και λειτουργικό τρόπο σύμφωνα με Περισσότερα »

 

Διάκριση του Σχολείου μας!

ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Οι μαθητές της Α΄τάξεως του 2ου ΠΠΓ Θεσσαλονίκης, διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Διαγωνισμό  «Κύπρος 1974 – 2014, 40 χρόνια δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ», λαμβάνοντας:

το 1ο Βραβείο στην κατηγορία «Ιστοσελίδες, Γυμνάσια»  και   το 4ο βραβείο στην κατηγορία  «Παραμύθια Γυμνασίου Ελλάδος».

Υπεύθυνοι καθηγητές:  η Διευθύντρια, κα Αλεξάνδρα Μάρα, ο Υποδιευθυντής κ. Δημήτριος Χατζημιχαήλ και η θεολόγος Σμαράγδα Φαρίδου. Η ιστοσελίδα που δημιούργησαν οι μαθητές μας » Κύπρος μου όμορφο νησί – Δεν ξεχνώ» και το παραμύθι » Ο Δράκος και η Πεντάπλουμη» .

Συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους, αλλά και για το γεγονός ότι με τόσο ζήλο αφιέρωσαν χρόνο για να εντρυφήσουν στις διάφορες πτυχές της ιστορίας και του πολιτισμού της Κύπρου μας. Συγχαίρουμε βεβαίως και ευχαριστούμε την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου – Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα (που σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος συνδιοργάνωσαν αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα.

What are you working on?