Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το πρόγραμμα eΤwinning «Look, listen and feel around Europe».
Βράβευση με Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το πρόγραμμα eΤwinning με τίτλο Look, listen  and feel around Europe. Το βραβείο απονέμεται σε έργα eTwinning που κατάφεραν να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο ποιότητας πληρώντας μια σειρά από κριτήρια που έχουν τεθεί από την Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης. Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος
2022-2023 με συντονίστρια την εκπαιδευτικό κα Μαμάκου Κική και πολύτιμο συνεργάτη κατά τα πρώτα βήματα του έργου τον κ. Γιαννούδη Γιώργο. Πρόκειται για μία σύμπραξη μεταξύ Ισπανίας, Ιταλίας, Σερβίας, Ρουμανίας και Ελλάδας με θέμα την πολιτιστική και φυσική κληρονομιά των πόλεων που ζουν οι συμμετέχοντες μαθητές.

Βασικός άξονας του ήταν η από κοινού υλοποίηση εργασιών με τη χρήση ΤΠΕ μέσα από διακρατικές ομάδες συνεργασίας των μαθητών/τριών.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας συγχαίρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν:
 Από την Β’ τάξη:

Ακριβόπουλος Γιάννης, Αλιάτσης Άγγελος, Ανδρεαδάκη Ηλέκτρα, Αραμπατζή Χρύσα, Βλάχος Σωκράτης, Γιαλίδης Νέστωρ, Γιαννακοπούλου Ευγενία, Καραμανώλης Χάρης, Καραμιχάλη Αθηνά, Σήλια Καρανικόλα, Κεσίσογλου Αναστασία, Μασούρας Χαρίσιος, Μολασιώτης Κωνσταντίνος και Σωτηράκογλου Αναστάσης.
 Από την Γ’ τάξη:

Γιαμαλής Στράτος, Παπαβασιλείου Ιωάννα, Μαυρομάτης Σωκράτης, Σάμι Πέρεζ, Καϊμακάμης Κωνσταντίνος, Σιδηροπούλου Δέσποινα, Τσιπούρα Χριστίνα.

Εθνική Ετικέτα Ποιότητας για το πρόγραμμα eΤwinning

 

 

Tags: