Για άλλη μια φορά έργο e-Twinning που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας κατά τη σχολική χρονιά 2017-18 βραβεύθηκε από την αντίστοιχη ευρωπαϊκή επιτροπή με την ευρωπαϊκή σφραγίδα ποιότητας. Συγκεκριμένα η επιτροπή σχολίασε το έργο μας ως εξής: “Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning “Vergiss mein nicht – Ein Beitrag zum 65. Europäischen Wettbewerb”. Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Σαν αποτέλεσμα, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό το οποίο μπορείτε να επισυνάψετε στην ιστοσελίδα σας και να το εκθέσετε σε μία περίοπτη θέση στο σχολείο σας. Επίσης, το έργο σας θα εμφανιστεί σε έναν ειδικό χώρο της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Πύλης στο www.etwinning.net.

Europasiegel vergissmeinnicht Για μία ακόμη φορά, συγχαρητήρια για αυτό το μοναδικό επίτευγμα και ελπίζω να συναντηθούμε σε κάποια από τις εκδηλώσεις eTwinning κατά τη διάρκεια του έτους.” Θερμά συγχαρητήρια στους περσινούς μαθητές της Γ’ τάξης που με την αδιάκοπη και αποτελεσματική προσπάθειά τους κατόρθωσαν να φέρουν στο σχολείο μας ακόμη ένα ευρωπαϊκό βραβείο, δικαιώνοντας την ονομασία “Σχολείο e-Twinning” που μας απονεμήθηκε κατά τη φετινή χρονιά.  
 

Tags: ,