Αποτελέσματα κλήρωσης για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη Γυμνασίου 2018-2019

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:30, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, η κλήρωση για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2018-2019. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα: Περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ05

Το ΕΠ.Ε.Σ. του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προσκαλεί τους  ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ05, Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, να υποβάλλουν αίτηση στο ΕΠΕΣ του Σχολείου μας σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα από τη ΔΕΠΠΣ έγγραφα: Περισσότερα »

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Έχετε υλοποιήσει με τους μαθητές σας μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα ή διδακτική πρακτική που έχει πραγματοποιηθεί σε εκπαιδευτικό πλαίσιο, αξιοποιεί Ανοιχτούς Εκπαιδευτικούς Πόρους και η οποία αξίζει να δημοσιοποιηθεί και να διαμοιραστεί, καθώς Περισσότερα »

2ο Βραβείο για την Ιστοσελίδα μας στον 8ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων [2017]

Για 2η συνεχή χρονιά, η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας βραβεύεται για την συνολική της εμφάνιση και λειτουργικότητα! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, την Κυριακή Περισσότερα »

 

Το ευχαριστήριο γράμμα μιας μαθήτριας του 2ου Π.Π.Γ. Θεσσαλονίκης

1_1

Διαβάστε παρακάτω μια ευχαριστήρια επιστολή που έφτασε στον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολειου μας, από την απόφοιτη μαθήτρια του Γυμνασίου Ελίνα Ποποβίδη.

Πραγματικά συγκινητικό.

 

Αγαπητοί Καθηγητές,

Αρκετό καιρό μετά την αποφοίτηση μου από το 2ο ΠΠΓ, ένιωσα πως δεν ολοκληρώθηκε η αποστολή μου σαν μαθήτρια!

Με όλο τον σεβασμό που σας οφείλω, θα ήθελα πολύ σύντομα να αναφέρω ιδιαίτερα κάποιες ευχαριστίες.

Είμαι η Ποποβίδη Ελίνα! Πρόσφατα μετακόμισα μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην πόλη του Λονδίνου. Ίσως η ελάχιστη επιρροή που δέχτηκα από την κουλτούρα του βρετανικού λαού να είναι η αιτία αυτού του γράμματος!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Γεώργιο Γρηγοριάδη που ενίσχυσε τις μαθηματικές μου γνώσεις αφού μου τις δίδαξε αρχικά.

Ευχαριστώ επίσης τον Κ. Δημήτριο Μέμτσα ο οποίος με πετυχημένο τρόπο δίδαξε μαθηματικά στην τελευταία τάξη του γυμνασίου.

Αγαπητή Κ. Αναστασία Τσώνη, ευχαριστώ για όλα! Έμαθα πολλά από εσάς. Θα ήθελα να προσθέσω πως είστε πηγή έμπνευσης για το βιβλίο που γράφω αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ πολύ τον Κ. Νικόλαο Πέτσα για τα χιλιάδες διδάγματα που εισέπραξα από τον ένα μόνο χρόνο διδασκαλίας του.

Κ. Αβραάμ Παπαδόπουλε, ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Κερδίσατε εκπληκτικά τον σεβασμό μου και θέλω να σας ευχαριστήσω για κάθε ευκαιρία που μου δόθηκε παρακολουθώντας το μάθημα σας.

Φτάνοντας στο αγαπημένο μου σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Φίλιππο Βοϊδομάτη! Έμαθα να δημιουργώ. Αυτό το κύμα μου μεταδίδατε συνεχώς! Κάποια στιγμή σας είχα ρωτήσει αν νιώθετε πετυχημένος στην δουλειά σας και μου απαντήσατε πως αυτό θα το κρίνουν οι μαθητές σας! Εγώ δίνω τη δική μου έγκριση.

Κ. Γεώργιε Γιαννούδη ευχαριστώ που διδάσκετε επανειλημμένα την αρετή της συνέπειας και της οργάνωσης.

Αγαπητή Κ. Σμαράγδα Φαρίδου, ευχαριστώ για την αγάπη σας την μεταδοτικότητα, την γενναιοδωρία σας, μια αψεγάδιαστη προσωπικότητα!

Αγαπητή Κ. Φωτεινή Καραγκιαούρη ευχαριστώ για τα τρία χρονιά που μου διδάξατε Γερμανικά. Δεν έμαθα μόνο να διαβάζω τη γραμματική μιας γλώσσας αλλά προπάντων έμαθα να ακούω την φωνή μιας γλώσσας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Κ. Δέσποινα Κωνσταντινίδου. Το μάθημα σας διευκόλυνε την καθημερινή μου ζωή εδώ στην ξενιτιά.

Ως προς τον καλλιτεχνικό τομέα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Αργυρίο Σάγγο για την καλλιέργεια και τη δόμηση του πνεύματος στο μάθημα των καλλιτεχνικών!

Ευχαριστώ πολύ την Κ. Βίκυ Μυρώνη για το μάθημα της πληροφορικής που δίδαξε!

Κ. Βασίλη Μπετσάκο δεν θα ξεχάσω ποτέ το πάθος που είχατε για την Αρχαιά Ελληνική Γλώσσα. Ήταν αυθεντική η αγάπη που παρουσιάζατε και αρκετά παραδειγματική για εμάς τους μαθητές σας, για αυτό σας ευχαριστώ!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διευθύντρια του σχολείου Κ. Αλεξάνδρα Μάρα για μια σπουδαία εμπειρία που μου χάρισε τους Ρητορικούς Αγώνες!

 

Εγκάρδιοι Χαιρετισμοί,

Η μαθήτρια σας

Ποποβίδη Ελίνα.

 

 

3 Responses to Το ευχαριστήριο γράμμα μιας μαθήτριας του 2ου Π.Π.Γ. Θεσσαλονίκης

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελίνα, που χωρίς να την είχα μαθήτρια μου, κατάφερε να με συγκινήσει με το γράμμα και τα λόγια της.

    Καλύ τύχη σε ότι κάνεις στο Λονδίνο!

    Good Luck!

  2. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Αγαπημένη μου Ελίνα, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δρόμο που διάλεξες να πας. Σ” ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πάντα ήξερα ότι κρύβεις μέσα σου ένα θησαυρό. Να είσαι καλά.

  3. Σ” ευχαριστούμε Ελίνα! Πολύ συγκινητικά τα όσα έγραψες!καλή σου επιτυχία σε ό,τι κάνεις!

What are you working on?