Προκήρυξη κενής θέσης στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης

Το ΕΠΕΣ του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει μία (1) θέση κοριτσιού με κλήρωση για τη Β” Γυμνασίου. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στο σχολείο από την Τετάρτη Περισσότερα »

Νέες Ώρες Ενημέρωσης Γονέων [2017 - 2018]

Παρακάτω παρουσιάζονται οι ημέρες και ώρες σε εβδομαδιαία βάση που κάθε καθηγητής θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών στο σχολείο για ενημέρωση της προόδου και φοίτησής τους, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων Περισσότερα »

Χαιρετισμός του Διευθυντή του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

Αγαπητά μας παιδιά, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, επιθυμώ να σας ευχηθώ μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία! Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και Περισσότερα »

2ο Βραβείο για την Ιστοσελίδα μας στον 8ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων [2017]

Για 2η συνεχή χρονιά, η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας βραβεύεται για την συνολική της εμφάνιση και λειτουργικότητα! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, την Κυριακή Περισσότερα »

 

Το ευχαριστήριο γράμμα μιας μαθήτριας του 2ου Π.Π.Γ. Θεσσαλονίκης

1_1

Διαβάστε παρακάτω μια ευχαριστήρια επιστολή που έφτασε στον ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολειου μας, από την απόφοιτη μαθήτρια του Γυμνασίου Ελίνα Ποποβίδη.

Πραγματικά συγκινητικό.

 

Αγαπητοί Καθηγητές,

Αρκετό καιρό μετά την αποφοίτηση μου από το 2ο ΠΠΓ, ένιωσα πως δεν ολοκληρώθηκε η αποστολή μου σαν μαθήτρια!

Με όλο τον σεβασμό που σας οφείλω, θα ήθελα πολύ σύντομα να αναφέρω ιδιαίτερα κάποιες ευχαριστίες.

Είμαι η Ποποβίδη Ελίνα! Πρόσφατα μετακόμισα μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην πόλη του Λονδίνου. Ίσως η ελάχιστη επιρροή που δέχτηκα από την κουλτούρα του βρετανικού λαού να είναι η αιτία αυτού του γράμματος!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Γεώργιο Γρηγοριάδη που ενίσχυσε τις μαθηματικές μου γνώσεις αφού μου τις δίδαξε αρχικά.

Ευχαριστώ επίσης τον Κ. Δημήτριο Μέμτσα ο οποίος με πετυχημένο τρόπο δίδαξε μαθηματικά στην τελευταία τάξη του γυμνασίου.

Αγαπητή Κ. Αναστασία Τσώνη, ευχαριστώ για όλα! Έμαθα πολλά από εσάς. Θα ήθελα να προσθέσω πως είστε πηγή έμπνευσης για το βιβλίο που γράφω αυτό το διάστημα. Ευχαριστώ πολύ τον Κ. Νικόλαο Πέτσα για τα χιλιάδες διδάγματα που εισέπραξα από τον ένα μόνο χρόνο διδασκαλίας του.

Κ. Αβραάμ Παπαδόπουλε, ένα ευχαριστώ είναι λίγο! Κερδίσατε εκπληκτικά τον σεβασμό μου και θέλω να σας ευχαριστήσω για κάθε ευκαιρία που μου δόθηκε παρακολουθώντας το μάθημα σας.

Φτάνοντας στο αγαπημένο μου σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Φίλιππο Βοϊδομάτη! Έμαθα να δημιουργώ. Αυτό το κύμα μου μεταδίδατε συνεχώς! Κάποια στιγμή σας είχα ρωτήσει αν νιώθετε πετυχημένος στην δουλειά σας και μου απαντήσατε πως αυτό θα το κρίνουν οι μαθητές σας! Εγώ δίνω τη δική μου έγκριση.

Κ. Γεώργιε Γιαννούδη ευχαριστώ που διδάσκετε επανειλημμένα την αρετή της συνέπειας και της οργάνωσης.

Αγαπητή Κ. Σμαράγδα Φαρίδου, ευχαριστώ για την αγάπη σας την μεταδοτικότητα, την γενναιοδωρία σας, μια αψεγάδιαστη προσωπικότητα!

Αγαπητή Κ. Φωτεινή Καραγκιαούρη ευχαριστώ για τα τρία χρονιά που μου διδάξατε Γερμανικά. Δεν έμαθα μόνο να διαβάζω τη γραμματική μιας γλώσσας αλλά προπάντων έμαθα να ακούω την φωνή μιας γλώσσας!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης την Κ. Δέσποινα Κωνσταντινίδου. Το μάθημα σας διευκόλυνε την καθημερινή μου ζωή εδώ στην ξενιτιά.

Ως προς τον καλλιτεχνικό τομέα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ. Αργυρίο Σάγγο για την καλλιέργεια και τη δόμηση του πνεύματος στο μάθημα των καλλιτεχνικών!

Ευχαριστώ πολύ την Κ. Βίκυ Μυρώνη για το μάθημα της πληροφορικής που δίδαξε!

Κ. Βασίλη Μπετσάκο δεν θα ξεχάσω ποτέ το πάθος που είχατε για την Αρχαιά Ελληνική Γλώσσα. Ήταν αυθεντική η αγάπη που παρουσιάζατε και αρκετά παραδειγματική για εμάς τους μαθητές σας, για αυτό σας ευχαριστώ!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διευθύντρια του σχολείου Κ. Αλεξάνδρα Μάρα για μια σπουδαία εμπειρία που μου χάρισε τους Ρητορικούς Αγώνες!

 

Εγκάρδιοι Χαιρετισμοί,

Η μαθήτρια σας

Ποποβίδη Ελίνα.

 

 

3 Responses to Το ευχαριστήριο γράμμα μιας μαθήτριας του 2ου Π.Π.Γ. Θεσσαλονίκης

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στην Ελίνα, που χωρίς να την είχα μαθήτρια μου, κατάφερε να με συγκινήσει με το γράμμα και τα λόγια της.

    Καλύ τύχη σε ότι κάνεις στο Λονδίνο!

    Good Luck!

  2. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Αγαπημένη μου Ελίνα, σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δρόμο που διάλεξες να πας. Σ” ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Πάντα ήξερα ότι κρύβεις μέσα σου ένα θησαυρό. Να είσαι καλά.

  3. Σ” ευχαριστούμε Ελίνα! Πολύ συγκινητικά τα όσα έγραψες!καλή σου επιτυχία σε ό,τι κάνεις!

What are you working on?