Προθεσμία Υποβολής Αίτησης Α΄Γυμνασίου

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες μαθητών/τριών που επιθυμείτε να φοιτήσουν τα παιδιά σας στην Α΄ τάξη του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης το σχολικό έτος 2018-2019, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ  με αριθμό Περισσότερα »

Νέες Ώρες Ενημέρωσης Γονέων [2017 - 2018]

Παρακάτω παρουσιάζονται οι ημέρες και ώρες σε εβδομαδιαία βάση που κάθε καθηγητής θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών στο σχολείο για ενημέρωση της προόδου και φοίτησής τους, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων Περισσότερα »

Χαιρετισμός του Διευθυντή του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

Αγαπητά μας παιδιά, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, επιθυμώ να σας ευχηθώ μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία! Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και Περισσότερα »

2ο Βραβείο για την Ιστοσελίδα μας στον 8ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων [2017]

Για 2η συνεχή χρονιά, η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας βραβεύεται για την συνολική της εμφάνιση και λειτουργικότητα! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, την Κυριακή Περισσότερα »

 

«Ελάτε να φτιάξουμε την αυλή του σχολείου», η ανασκόπηση της χρονιάς.

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡ 2016  (9)

Η ανασκόπηση της χρονιάς του περιβαλλοντικού προγράμματος που λειτούργησε στο σχολείο για 2η χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο γονέων του σχολείου για την οικονομική υποστήριξη της περιβαλλοντικής μας δράσης, ένα ακόμη μεγαλύτερο στα μέλη του συλλόγου Αντωνογιάννης Νίκος  και Κυριακίδης Γιώργος που συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις συναντήσεις μας.

Στην εποχή της ιδιώτευσης και του ατομικισμού, τέτοιες συμπεριφορές εθελοντισμού και συλλογικότητας σπανίζουν και πρέπει να αποτελέσουν ένα παράδειγμα για το πως μπορεί και πρέπει να πορευτεί η κοινωνία μας.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της δράσης μας είναι ότι δεν ολοκληρώσαμε κάτι αλλά συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε ή ότι μπορεί να αλλάξει.

Και… «όποιος θέλει δίπλα μας ελθείν».  Ραντεβού το Σεπτέμβρη


YouTube Direkt

2 Responses to «Ελάτε να φτιάξουμε την αυλή του σχολείου», η ανασκόπηση της χρονιάς.

  1. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο Γιώργο Γιαννούδη, εύγε στην ομάδα σου, συγχαρητήρια στους κυρίους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Φέρατε εις πέρας ένα έργο, που αρχικά φιόταν ακατόρθωτο, αλλά, όπως πολύ σωστά λες, «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Καλή συνέχεια.

  2. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο Γιώργο Γιαννούδη, εύγε στην ομάδα σου, συγχαρητήρια στους κυρίους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Φέρατε εις πέρας ένα έργο, που αρχικά φιόταν ακατόρθωτο, αλλά, όπως πολύ σωστά λες, «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Καλή συνέχεια.

What are you working on?