Θερινό Ωράριο Λειτουργίας

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα λειτουργεί κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, κάθε Τετάρτη από τις 8:00 μέχρι και τις 14:30. Καλό καλοκαίρι! Περισσότερα »

Αποτελέσματα κλήρωσης για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη Γυμνασίου 2017-2018

Την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 και ώρα 09:00, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, η κλήρωση για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2017-2018. Δείτε παρακάτω τα Περισσότερα »

2ο Βραβείο για την Ιστοσελίδα μας στον 8ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων [2017]

Για 2η συνεχή χρονιά, η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας βραβεύεται για την συνολική της εμφάνιση και λειτουργικότητα! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, την Κυριακή Περισσότερα »

Η νέα μας ανανεωμένη Ιστοσελίδα !

Αγαπητοί συνάδερφοι, γονείς και μαθητές, σας καλωσορίζουμε στην νέα ιστοσελίδα του 2ου Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης. Ο νέος μας ψηφιακός ιστότοπος σχεδιάστηκε από την αρχή με σύγχρονο και λειτουργικό τρόπο σύμφωνα με Περισσότερα »

 

«Ελάτε να φτιάξουμε την αυλή του σχολείου», η ανασκόπηση της χρονιάς.

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡ 2016  (9)

Η ανασκόπηση της χρονιάς του περιβαλλοντικού προγράμματος που λειτούργησε στο σχολείο για 2η χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο γονέων του σχολείου για την οικονομική υποστήριξη της περιβαλλοντικής μας δράσης, ένα ακόμη μεγαλύτερο στα μέλη του συλλόγου Αντωνογιάννης Νίκος  και Κυριακίδης Γιώργος που συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις συναντήσεις μας.

Στην εποχή της ιδιώτευσης και του ατομικισμού, τέτοιες συμπεριφορές εθελοντισμού και συλλογικότητας σπανίζουν και πρέπει να αποτελέσουν ένα παράδειγμα για το πως μπορεί και πρέπει να πορευτεί η κοινωνία μας.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της δράσης μας είναι ότι δεν ολοκληρώσαμε κάτι αλλά συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε ή ότι μπορεί να αλλάξει.

Και… «όποιος θέλει δίπλα μας ελθείν».  Ραντεβού το Σεπτέμβρη


YouTube Direkt

2 Responses to «Ελάτε να φτιάξουμε την αυλή του σχολείου», η ανασκόπηση της χρονιάς.

  1. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο Γιώργο Γιαννούδη, εύγε στην ομάδα σου, συγχαρητήρια στους κυρίους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Φέρατε εις πέρας ένα έργο, που αρχικά φιόταν ακατόρθωτο, αλλά, όπως πολύ σωστά λες, «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Καλή συνέχεια.

  2. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο Γιώργο Γιαννούδη, εύγε στην ομάδα σου, συγχαρητήρια στους κυρίους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Φέρατε εις πέρας ένα έργο, που αρχικά φιόταν ακατόρθωτο, αλλά, όπως πολύ σωστά λες, «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Καλή συνέχεια.

What are you working on?