Αποτελέσματα κλήρωσης για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη Γυμνασίου 2018-2019

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 11:30, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, η κλήρωση για την εισαγωγή στην Α΄ τάξη του Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2018-2019. Δείτε παρακάτω τα αποτελέσματα: Περισσότερα »

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ05

Το ΕΠ.Ε.Σ. του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προσκαλεί τους  ενδιαφερόμενους Εκπαιδευτικούς ειδικότητας ΠΕ05, Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, να υποβάλλουν αίτηση στο ΕΠΕΣ του Σχολείου μας σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα από τη ΔΕΠΠΣ έγγραφα: Περισσότερα »

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ανοιχτών Εκπαιδευτικών Πρακτικών Αξιοποίησης Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Περιεχομένου για την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Έχετε υλοποιήσει με τους μαθητές σας μια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα ή διδακτική πρακτική που έχει πραγματοποιηθεί σε εκπαιδευτικό πλαίσιο, αξιοποιεί Ανοιχτούς Εκπαιδευτικούς Πόρους και η οποία αξίζει να δημοσιοποιηθεί και να διαμοιραστεί, καθώς Περισσότερα »

2ο Βραβείο για την Ιστοσελίδα μας στον 8ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων [2017]

Για 2η συνεχή χρονιά, η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας βραβεύεται για την συνολική της εμφάνιση και λειτουργικότητα! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, την Κυριακή Περισσότερα »

 

«Ελάτε να φτιάξουμε την αυλή του σχολείου», η ανασκόπηση της χρονιάς.

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡ 2016  (9)

Η ανασκόπηση της χρονιάς του περιβαλλοντικού προγράμματος που λειτούργησε στο σχολείο για 2η χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σύλλογο γονέων του σχολείου για την οικονομική υποστήριξη της περιβαλλοντικής μας δράσης, ένα ακόμη μεγαλύτερο στα μέλη του συλλόγου Αντωνογιάννης Νίκος  και Κυριακίδης Γιώργος που συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις συναντήσεις μας.

Στην εποχή της ιδιώτευσης και του ατομικισμού, τέτοιες συμπεριφορές εθελοντισμού και συλλογικότητας σπανίζουν και πρέπει να αποτελέσουν ένα παράδειγμα για το πως μπορεί και πρέπει να πορευτεί η κοινωνία μας.

Το ελπιδοφόρο μήνυμα της δράσης μας είναι ότι δεν ολοκληρώσαμε κάτι αλλά συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε ή ότι μπορεί να αλλάξει.

Και… «όποιος θέλει δίπλα μας ελθείν».  Ραντεβού το Σεπτέμβρη


YouTube Direkt

2 Responses to «Ελάτε να φτιάξουμε την αυλή του σχολείου», η ανασκόπηση της χρονιάς.

  1. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο Γιώργο Γιαννούδη, εύγε στην ομάδα σου, συγχαρητήρια στους κυρίους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Φέρατε εις πέρας ένα έργο, που αρχικά φιόταν ακατόρθωτο, αλλά, όπως πολύ σωστά λες, «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Καλή συνέχεια.

  2. ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ Ο/Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΗ λέει:

    Εξαιρετική δουλειά! Μπράβο Γιώργο Γιαννούδη, εύγε στην ομάδα σου, συγχαρητήρια στους κυρίους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Φέρατε εις πέρας ένα έργο, που αρχικά φιόταν ακατόρθωτο, αλλά, όπως πολύ σωστά λες, «Οι παρέες γράφουν ιστορία». Καλή συνέχεια.

What are you working on?