Προκήρυξη κενής θέσης στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης

Το ΕΠΕΣ του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προκηρύσσει μία (1) θέση κοριτσιού με κλήρωση για τη Β” Γυμνασίου. Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στο σχολείο από την Τετάρτη Περισσότερα »

Νέες Ώρες Ενημέρωσης Γονέων [2017 - 2018]

Παρακάτω παρουσιάζονται οι ημέρες και ώρες σε εβδομαδιαία βάση που κάθε καθηγητής θα δέχεται τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών στο σχολείο για ενημέρωση της προόδου και φοίτησής τους, αλλά και την ανταλλαγή απόψεων Περισσότερα »

Χαιρετισμός του Διευθυντή του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης

Αγαπητά μας παιδιά, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, επιθυμώ να σας ευχηθώ μια γόνιμη και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία! Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και Περισσότερα »

2ο Βραβείο για την Ιστοσελίδα μας στον 8ο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων [2017]

Για 2η συνεχή χρονιά, η επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου μας βραβεύεται για την συνολική της εμφάνιση και λειτουργικότητα! Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 9ου Πανελληνίου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ, την Κυριακή Περισσότερα »

 

Η επιμορφωτική Ημερίδα στην Θεολογική

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. Κ. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική ημερίδα που οργάνωσε το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. στις 23 Οκτωβρίου 2014, με θέμα: «Η θρησκεία στη σύγχρονη κοινωνία». Η Διευθύντρια του Σχολείου κα Μάρα, αφού απηύθυνε χαιρετισμό, κάλεσε  τους εισηγητές στο βήμα με τη σειρά.

Ευχαριστούμε τους Συναδέλφους και τους Φοιτητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας καθώς και τους  εκλεκτούς Πανεπιστημιακούς Δασκάλους, κ. Βασιλόπουλο, κ. Σταμούλη, κ. Μαγγιώρο, κα Μητροπούλου. Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η ανταπόκριση στην πρόσκλησή μας της κας Κομνηνού, η οποία διδάσκει στο 1ο ΠΠΛ Αθηνών, «Γεννάδειο».

Η επιμορφωτική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Στ΄της Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. Μεταξύ των καλεσμένων και ο Σύμβουλος Θεολόγων Αν. Θεσσαλονίκης, κος Στράντζαλης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την συμμετοχή σας.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ

Η παρουσίαση της Κυρίας Βασιλικής Μητροπούλου, επίκουρου καθηγήτριας του τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής,σχετικά με  τη χρήση των ψηφιακών μαθησιακών αντικειμένων για τα Θρησκευτικά στο Φωτόδενδρο (Ελληνικό Εθνικό Αποθετήριο Μαθησιακών Αντικειμένων).

Η παρουσίαση από την  εισήγηση της κας Ιωάννας Κομνηνού, εδώ!

Εδώ μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του Υποδιευθυντού του Σχολείου μας, κου Δημητρίου Χατζημιχαήλ.

Δείγμα από την παρουσίαση της Θεολόγου του Σχολείου μας,Σμαράγδας Φαρίδου, εδώ!

Μπορείτε να δείτε την είδηση και στο ιστολόγιο της Θεολογικής Σχολής, εδώ!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

One Response to Η επιμορφωτική Ημερίδα στην Θεολογική

  1. Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους Θεολόγους για το συνεχιζόμενο ενδιαφέρον τους για τα θέματα της Θεολογικής Ημερίδας που οργάνωσε το Σχολείο μας.

What are you working on?